MERCEDES_BENZ VITO 8 míst

VITO 8 míst
Značka MERCEDES_BENZ
Model VITO 8 míst
Rok výroby 2024
Počet míst 8
Barva Stříbrná
Palivo NAFTA
Výkon 120 kW
Objem cm3
Řazení AUTOMAT

Mercedes-Benz Vito – 8místný minibus pro komfortní přepravu

Potřebujete elegantní a spolehlivý vůz, který zajistí pohodlnou přepravu pro větší skupinu osob? Mercedes-Benz Vito 2024 s 8 místy je ideálním řešením pro každou příležitost. Tento moderní minibus nabízí nejen výjimečný prostor, ale také špičkový komfort a bezpečnost. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, firemní výlet nebo přepravu týmu, Vito vás nikdy nezklame.

Prostornost a pohodlí na cestách

Mercedes-Benz Vito je navržen s ohledem na maximální pohodlí všech pasažérů. Prostorný interiér, flexibilní uspořádání sedadel a elegantní design vám umožní užít si každou cestu. Vito zvládne přepravit až 8 cestujících bez kompromisů na pohodlí a díky automatické převodovce si vychutnáte plynulou a klidnou jízdu. Pokud potřebujete více prostoru a 8 míst vám nestačí, ideální volbou pro vás bude Volkswagen Transporter s kapacitou 9 míst, který vám poskytne ještě více flexibility pro pohodlnou přepravu.

Výkonný motor a úsporný provoz

Pod kapotou Vita se skrývá moderní dvoulitrový dieselový motor s výkonem 120 kW, který zajišťuje dostatečný výkon i při plném zatížení. S kombinovanou spotřebou paliva 8,2 l/100 km dosáhnete skvělých výsledků nejen v městském provozu, ale i na dlouhých trasách. Díky vynikající devítistupňové automatické převodovce je jízda nejen komfortní, ale také úsporná.

Moderní technologie pro vaše pohodlí

Vito přináší novinky v oblasti technologií, včetně modernizovaného infotainment systému, který usnadňuje cestování a poskytuje přehled o všech důležitých informacích během jízdy. Vůz je také vybaven nejnovějšími bezpečnostními prvky, které zajistí klidnou a bezpečnou cestu všem pasažérům.

Spolehlivý partner pro každou výzvu

Ať už potřebujete přepravit větší skupinu lidí, nebo jen větší náklad, Mercedes-Benz Vito vám poskytne prostor i spolehlivost. Je připraven čelit jakékoliv výzvě, ať už je to pracovní cesta nebo dovolená s rodinou. Pro vaše pohodlí a klid na cestách si můžete také vybrat některou z doplňkových služeb. Potřebujete cestovat s dětmi? S naším pronájmem dětské autosedačky zajistíte bezpečí i pro ty nejmenší pasažéry. Pokud plánujete výlet s větším množstvím zavazadel, střešní box vám poskytne další úložný prostor, zatímco nosič kol na tažné zařízení je perfektní volbou pro dobrodruhy, kteří nechtějí nechat své kolo doma.

Proč si půjčit Mercedes-Benz Vito v Primapůjčovně?

V naší Primapůjčovně klademe důraz na to, aby každá vaše jízda byla zážitkem prvotřídní kvality. Proto využijte naše špičkové služby, jedinečnou cenu a užijte si radost z bezstarostné jízdy.

Bezkonkurenční ceny

V Primapůjčovně nabízíme luxusní vozy za ceny, které nemají obdoby. Naše cenová politika je naprosto transparentní – žádné skryté poplatky, jen jasná a férová nabídka.

Perfektní stav vozidel

Každé auto v naší flotile je udržováno v perfektním stavu. Naše pečlivé kontroly a pravidelná údržba zajišťují, že vaše cesta bude nejen bezpečná, ale i maximálně pohodlná. Absolutní čistota automobilu včetně jeho interiéru je pro nás samozřejmostí.

Exkluzivní služby

Kromě našich prémiových vozů nabízíme také další nadstandardní služby:

  • Profesionální čištění vozidel
  • Pojištění s nulovou spoluúčastí
  • Neomezené denní kilometry
  • Připojištění čelního skla
  • Pronájem dětské autosedačky
  • Pronájem střešního boxu
  • Pronájem tažného zařízení
  • Pronájem nosiče kol
Zarezervujte si Mercedes-Benz Vito online a užijte si pohodlné cestování s prostorem pro všechno, co potřebujete.

Denní sazba bez DPH

Počet dnů Cena (bez DPH)
1 - 90 1499 Kč
91 - 365 1199 Kč

Objednávka